Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2012 19:08 - Не стреляйте по пианиста!
Автор: georgimet Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1903 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 02.03.2012 12:28


Искам аз да бях написал това :) Източник: svobodata.com

НЕ ОБВИНЯВАЙТЕ ПЪРВАНОВ!

imageТой не ви е виновен! Не ви е виновен нито той, нито Станишев, нито Бойко Борисов, нито Любен Гоцев и мафията им. Те правят само това, което всички комунисти най-добре знаят да правят – да лъжат, да крадат и ако трябва, да убиват, макар че днес те го правят селективно хирургически и не масово. Надявам се, че тия истини вече са проникнали в мозъците на всички. Днес те се къпят в политическо  удоволствие да нямат никой, който да им оспори властта, да им потърси отговорност или да ги даде на съд.

Агонията на един политически малоумен народ продължава. Едни го приписват на страха от комунизма, но в това че продължава цели 22 години няма логика. Други го приписват на липсата на гражданско общество, на липсата на лидери или страха за насъщния. Причини много, но те всички приличат на евтини оправдания, защото нищо, ама буквално нищо в закона не дава на комунистите  права за толкова дълги  своеволия. Тия права им ги даваш ти, драги българино, ти, който предпочиташ да пратиш децата си в чужбина, вместо да излезеш на улицата и да кажеш какво искаш; ти, който наблюдаваш безучастно как една бандитска прослойка, скулптирана по комунистически модел, те кара да живееш зад железни врати и решетести прозорци; ти, който си плащаш безропотно подкупите или правиш компромиси с истината – така, както те искат; ти, който нямаш дори и един опозиционен вестник, дори и една партия, идеология или организация, която да защитава правата ти! А всичко това ти го позволява законът, с други думи законът е на твоя страна.

Ако законът  ти дава всички тия права, защо тогава ти е виновен Първанов и цялата му чета харамии? Ако още не ти е ясно - те са това, което са били, са и ще бъдат. Ако не ти е ясно, че театърът, който разиграват, е направен за политически малоумници като тебе, значи че си го заслужаваш. И те ще разиграват театъра си дотогава, докато ти си позволяваш да  стоиш с отворена уста и да лапаш мухи.

И дотогава, докато не ти дойде акълът, ти ще живееш в територия с някакво население, но не и в Отечество, защото те отдавна са ти отказали Отечеството – както на тебе, така и на децата ти!

Не, народе мой, с такъв народ не се обичаме! Такъв народ обичат само кредитните милионери!

Николай Флоров




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: georgimet
Категория: Политика
Прочетен: 213306
Постинги: 78
Коментари: 50
Гласове: 96
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930