Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2013 14:27 - Добре е да се напомнят някои неща, особено преди избори
Автор: georgimet Категория: Политика   
Прочетен: 1714 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 03.04.2013 14:50


Как сме си намерили МАЙСТОРИТЕ, вижте най-долу.
  • Всички – без никакво изключение – от олигарсите, в чийто интерес ГЕРБ управлява Отечеството, са продукт на БКП, ДС или производните им мутри.
  • ГЕРБ наля повече пари в АЕЦ-Белене – т.е. в Богомил Манчев – отколкото тройната коалиция.

  • ГЕРБ даде на Цеко Минев повече ресурси (и написа за него повече закони), отколкото тройната коалиция.

  • ГЕРБ вдигна процента пари на държавните фирми, наливани в Корпоративна банка - Цветан Василев, от 40 на сто (при тройната) на над 80 процента; в енергетиката (т.е. в най-червеното котило) тези пари са вече 90 процента. Като резултат, Цветан Василев държи над 12 процента от БВП.

  • ГЕРБ направи така, че ТИМ да държат 10 процента от БВП; ТИМ дават тон за песен и в ЧЕЗ, и в ЕнергоПро – ще рече, окопаха се и в енергетиката. ГЕРБ им позволи това.

  • ГЕРБ продължава да налива нашите пари във фирмите на Васил Божков-Черепа, техният любим магистрален строител.

  • ГЕРБ направи всичко възможно, за да построи АЕЦ-Белене (Борисов твърдеше, че ако атомният бойлер го няма, цената на тока щяла да се вдигне 18 пъти).

  • От ГЕРБ се хвалят, че са дали на руснаците „Южен поток” напук на възраженията на Брюксел.

От всички комунисти, яхали България в последните десетилетия, ГЕРБ са най-зловещите, защото дори не си правят труда да се правят на цивилизовани поне пред публиката. И резултатите ще бъдат същите.

Ще изпиете, драги, горчивата чаша до дъно отново. Този път ще ви я поднесат „антикомунистите” от ГЕРБ.

Помислете си само: поне една-трета от икономиката и още толкова от банките е в ръцете на мутри с комунистически произход и братски връзки с Москва.

Какво означава това ли? Ето какво:

- Предстои финансов крах. Ако ми кажете, че четирите гангстерски банки у нас са стабилни, аз пък ще ви кажа да си припомните 1996-та. Те са толкова стабилни, колкото тогава беше Първа частна банка. И ще последват нейната съдба. Има надзор на БНБ, ще кажете. То и през 1996-та имаше – упражняван от същите хора, които „надзирават” нещата сега.

- В първите три месеца на годината потреблението на ток е паднало с 30 на сто, на горивата – с малко по-малко. Какво означава това ли? Всичко е спряло. ГЕРБ и техните приятели окончателно са удушили иконимиката; но не са станали по-малко алчни. Оттук:

- Още в края на лятото ще започнат да се случват странни и неочаквани неща. Внезапно ще изчезват (уж поради временни затруднения) някакви стоки или услуги. Ще се появят някакви временни ограничения върху финансовия оборот; временно няма да се плащат заплати, хонорари, дължими суми по договори и осигуровки, както и евентуално лихви по спестяванията. Без много шум ще се пуска държавен дълг и ще се вземат заеми. Олигарсите ще озвереят и ще тръгнат съвсем откровено да крадат публичните ресурси, без да се съобразяват с никакви закони. А през зимата ще лъсне грозната истина: че в държавата няма нито пари, нито – храна.


Автор: Евгений Дайнов


Ето подходящо място да напомня и от кой отбор са Бойко Борисов, Валентин Златев и Георги Първанов. Златев е шеф на Лукойл, и консултант на Русия срещу България по проекта АЕЦ Белене. Баща му пък е бил 30 години кмет на Правец, докато Тодор Живков е на власт.

image
Съотборниците Борисов, Златев, Първанов преди баскетболен мач

image

Съотборниците по време на мача.

Отборът се казва "МАЙСТОРИТЕ", на тениските им го пише. Дали случайно са червени? Аз определено не съм от тоя отбор...


Тагове:   БСП,   БКП,   ГЕРБ,   ДС,


Гласувай:
3



1. balar - майстори
03.04.2013 15:34
масони...илюминати. Майстори на масонски ложи може би.
цитирай
2. georgimet - масони или не...
05.04.2013 17:02
няма значение как си именуват организираната престъпна група - ГЕРБ, БСП, масонско братство... важното е, че много нашенци си ги обичат :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: georgimet
Категория: Политика
Прочетен: 213405
Постинги: 78
Коментари: 50
Гласове: 96
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930