Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2012 14:03 - ГОРД
Автор: georgimet Категория: Политика   
Прочетен: 2566 Коментари: 4 Гласове:
2



Гражданско Обединение за Реална Демокрация. Това е една нова партия, искат да са нещо като по-готина АТАКА. Да, ама със стари... клоуни. Главно действащо "лице" - Слави Бинев. Интересен поглед под тезгяха и:

Нормално би било да очакваме, че зад Слави ще се появят фигури, достойни за наследници на Алековите типажи от фейлетоните му – или от текстове като “Бай Ганьо прави избори”. Да – ама не! В тази “горда” дружина виждаме люде, които дълго време са минавали за нормални – и едва ли не почтени политици. Като правосъдния министър от царското правителство Антон Станков например. Или като Любен Дилов – син, до неотдавна лидер на “Гергьовден” – който в това си качество се беше оказал дори коалиционен партньор на СДС. Пита се – какво дирят те – редом със Слави Бинев, с офицера от УБО Румен Ралчев и прочее одиозни фигури?

Отговорът е елементарен: дирят просека в днешната политическа джунгла, която да ги отведе до държавната трапеза. Искат да осребрят все още съществуващата си принадлежност към тъй наречения национален елит. И вероятно – да се вредят като поредната брънка в задкулисната власт – една роля, за която са получили поръчка от Големите Кукловоди.

Можете да припишете тези подозрания на прословутите конспиративни теории. Обаче... ОЗ  полковник Румен Ралчев, шеф на личната охрана на Тодор Живков, Петър Младенов и Желю Желев – е най-високопоставения масон у нас: Велик приор на Велик приорат – България, и член на Магистралния съвет на Ордена на тамплиерите. Антон Станков е масон. Любен Дилов – син също. Както и Слави Бинев – един от най-приближените до Румен Ралчев. Нищо че иначе бил... архонт.

Сред основалите на ГОРД има и други интересни лица. Старото ченге от ДПС Иван Палчев например. Проф. Валери Стефанов, наскоро оповестен като сътрудник на ДС. Поли Карастоянова - изпълнителен директор на Националния борд по туризъм.

И най-занимателната фигура, която със сигурност принадлежи вече не към куклите на конци, а към кукловодите – генерал-лейтенант Стоян Андреев. Човекът, който редом с Бриго Аспарухов беше основният настойник на Желю Желев при акцията с тъй наречената “македонска оръжейна афера” и прословутите Боянски ливади – едно оперативно мероприятие на ДС, което провали правителството на Филип Димитров и забави именно реформите в България с цели седем години. Точно тези седем години, които бяха необходими на мафията и олигарсите да се нагушат и да натрупат мускули, да се нароят кухите банки, да се подготви следващото голямо ограбване на българите – и следващата им поредна национална катастрофа.

Това е генералът, който през август 1997 г. организира в Банкя специална среща на враждебните на новото правителство лица с тогавашния руски посланик. Който люто се възмути от решението на страната ни да даде въздушен коридор на НАТО по време на войната в Югославия. И който днес е заместник-председател е на Федерацията за дружба с народите на Русия и ОНД, бил е личен приятел на всички руски посленици по време на прехода – а и до днес се умилява със заклинания като: “Знам какво значи да имаш гаранция, че Русия стои зад теб.” Знае, вярно е.

Та това е гордостта на ГОРД – Слави Бинев плюс вечна дружба от векове за векове. Същата, каквато е и гордостта на готвената русофилска партия – вечната дружба, защитата на руските интереси – от  мутрата Димитър Джамов плюс достойни уж лица от близкото минало – включително министър от кабинета на Иван Костов...




Гласувай:
2



1. анонимен - Защо тази злоба
10.04.2012 10:36
Изглежда страха от миналия век е обзел всички некадърници на днешното /Време разделно/. Не разбирам,защо ..........
цитирай
2. анонимен - Защо трябва да го одобрява, нима се ...
10.04.2012 10:42
Защо трябва да го одобрява,нима се страхува от инакомислещите или трябва всички да го хвалят за идиотизмите.
цитирай
3. georgimet - К'во викаш?
10.04.2012 11:20
Нищо ли? Ааа, добре :)
цитирай
4. анонимен - Поредна нова партия
16.04.2012 16:25
Нищо изненадващо. На следващите парламентарни избори в НС може да влязат само три от сегашните партии - ГЕРБ, БСП и ДПС. Затова новите се плодят като мишоци. По-забавно е, че политиците толкоз обичат да се навират в разни странни и уж престижни общества - масони, тамплиери....... Нито един от тях не ми прилича на зидар или воин на Христа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: georgimet
Категория: Политика
Прочетен: 213477
Постинги: 78
Коментари: 50
Гласове: 96
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930